Mysdag!

Max, vilken underbar dag vi haft du och jag! Myst i soffan, lekt på rummet, fikat och vart ute i solen. Mamma älskar dig gubben! Men nu sover du så sött! Vi ses imorgon!

Max med sin snuttis...
image379

Ensamma hemma!

Det är denna helgen David är borta hos mina föräldrar och river ut allt gammalt i deras nya hus! Tänk, snart efter några månader av renovering så bor de här, vi längtar!!! Vi kommer åka till er direkt efter Davids jobb på fredagar och bo till söndagen :) inte varje helg, men nästan :)

Idag så har jag tagit tag i ett litet projekt som egentligen David skulle hjälpt mig med. Men jag insåg att det var lika bra att göra det själv, eftersom han är borta i helgen. Jag har (hör och häpna!) satt ihop ett skrivbord från Ikea. Max vid sidan med sin skruvdragare och mejsel så klarade vi det, nästan helt smärtfritt! (Förutom när Max råkade välta skivan på mitt smalben) Riktigt nöjda blev vi!!!

image377

En vårsnygg Max!

image378


Vatten, vatten mera vatten!

Max har duschat själv, vilket var en succé! Han stod och skratta i duschen, sötnosen!

image376

Vi vill ha vår!!!!

Påsken är över och veckan har börjat igen. Men så trevlig det var med lite sällskap av Emil och Louise från jönköping. Louise och Max var så söta när de satt och lekte!
Vi gjorde porter stek till kvällen, så mkt vuxen poäng blev det :)
Innan vi flyttade ner, hörde vi att det "aldrig" snöade i skåne. Men så fel det var! Hela söndagen och måndagen snöade det massor, helt vitt var det. Väldigt mysigt, men nu vill vi att våren ska komma!!!!!

     

image365

image370

image371

Magen och jag!

Ojoj, har redan gått mer än halva tiden (med en vecka). Magen växer som aldrig förr :) Så fantastiskt att vänta barn! Lillkillen sparkar och för ett väldans liv, till skillnad från Max som sparkade lite på kvällen. Har försökt visa Max att det är en bebis i magen, men han undrar bara vart och lyfter på skjortan! Så söt han är!

image363

image364

Vår lilla fågelunge :)

Max favorit är grillad kyckling, han verkligen älskar det! Så när David satt och rensa ville Max såklart sitta brevid, han kunde ju kanske hjälpa till, eller?

image361

image362

Glad påsk!!

Nu är påsken här. Igår påskpynta Max och jag, mest jag.
Idag ska vi åka och köpa massa godis till våra påskägg :)
I helgen kommer Emil och Louise till oss. Ska bli jätte mysigt att få umgås, var ett par månader sen sist!

image357

image358

Åhh vad jag älskar att vara lite kreativ!
Sprang och köpte lite målarfärg till mina tre ord som jag tänkt hänga över vår säng. Så nu skulle det målas, såklart i blått, rött och vitt! Efter att jag målat klart så tog jag lite slippapper så känslan i bokstäverna skulle komma fram. image359

image360

Idag ska jag nog måla lite i Max rum :) visar er senare!

Glad påsk!!!!


En sliten småbarns förälder?!

Efter att mannen varit borta i två dagar, så känns det väldigt skönt att ha honom hemma igen.
Hormonerna har flödat så när han kom hem med blommor och godis, rann det några extra tårar!

image355

Kycklingar med posten...

Vi har haft lite tekniska problem, som det så fint heter :)
Idag kom det en man från telia som skulle hjälpa oss att dra en ny kabel, så nu ska det fungera hoppas jag!
Påsken närmar sig, inte har jag påskpyntat än (hör och häpna), men jag har i allafall några påskägg som ligger i matkällarn och väntar på att fyllas! Jag blev lite sugen på att ge Max sitt första påskägg med godis, men vi väntar nog ett tag till.
Med posten idag kom ett paket till Max med en super fin haklapp och ett par kycklingar som Max har lekt hela eftermiddan med. Tack min bästa faster :)

image350

                                                  

I snöyran häromdagen så anlände våra vardagsrums möbler. Lite pirrigt var det, för vi hade bara sett skåpen i en katalog, innan vi bestämde att de ska vi ha. Men jag är otroligt nöjd!!!!

image353
(Har inte hunnit sätta upp tavlor än)

Många pojkar blir det :)

Efter att ha varit på ultraljud i fredags så kan jag berätta en rolig nyhet att det blir en liten kille till! Faktiskt var det jag som såg det först..."det e ju en kille...."  har känt det på mig sen jag blev gravid....
Tänk, jag och tre killar (david inräknad), ojoj....får väl klä de i lika kläder och pyssla och sånt som en tjej mamma skulle ha gjort :)
Kommer nog bli väldigt roligt för Max....en sån bra storebror han kommer bli! Han har ju sin docka än så länge, som han bär på, matar och pussar på!

image349
Max sitter och kollar på barnprogram med dockan! (napp och snuttis också såklart!)

Gäster i huset...

Christine och Alice kom ju hit i veckan och vi hade så mysigt!!!!
Max och Alice var så söta ihop, om den ena av dem var ledsen så tröstade den andre. Max förstod att Alice var mindre, så han klappade och gav henne nappen, höll om henne, så gulligt!
Tack christine för att du flög hit och förgyllde vår vecka, miss u!

image341

   
Gott med korv!

image345
Alice har ramlat på vår matta och skrapat ansiktet :(

Kom på att vi glömt att visa utsidan av vårt hus :)

image346

image347

image348

Fint besök!

Jag e såå lycklig, imorgon kommer både Pappa och Christine och Alice hit! Pappa kommer på morgonen på lite fika, ska bli så kul, saknar mina föräldrar jätte mkt, men snart flyttar dem ner....
Christine och Alice ska flyga hit och vara här till fredag, tänk vad roligt vi kommer ha!!!!
Så vi ses i slutet av veckan med lite härliga bilder!!!
Hitta en rolig bild på Max som liten :)

image340

Mammas hjälpreda!

Mmmm, vad gott! Max älskar att provsmaka lite när det bakas.
Här med äggklockan i ena handen och slickepotten i andra!

image338

image339

Han börjar bli så stor, vår kille. Vi gick ner för att hänga lite tvätt, Max och jag. I tvättstugan går Max fram till backen med vittvätt och lägger in lite i tvättmaskinen, stänger luckan, vrider till 40 grader och trycker på start.
Helt otroligt, när har han lärt sig det? Så jag antar att om nåt år har jag två tekniska killar jag kan fråga om hjälp :)

Snubbel-trubbel...

image337
En helt vanlig morgon, Max intar soffarmstödet, men ramlar rakt ner med pannan på tv-bänken, ett gallskrik, en bula och ett plåster!
Så här söt kan man se ut, även fast man ramlat (kanske lite tack vare mammas inköp av barn plåster???)

Välkommen hem till höganäs..

Här kommer lite bilder på vårt hem i Höganäs. Det är så fint här nere, vi trivs jättebra (efter 2 veckor)....men saknar alla väldigt mkt!!!!

 
vårt sovrum

 
Max rum


kontoret

image325
öppna spisen i vardagsrummet

 
vardagsrummet (den del som är klar)

 
hallen

image330
köket

 
gästrummet


tvättstugan

 
klädrummet

Allt har gått så bra, mkt tack vare våra föräldrar och min faster och hennes man som hjälpte oss här nere att komma igång! Tack för all hjälp!

RSS 2.0