Regnväder i Uppsala

En riktig höstdag idag, löven är oranga och regnet häller ner. Max och jag stod länge vid fönstret och bara tittade ut, det var ju så vackert!

image119

image120

Årets kalas

Vilken härlig dag!!! Tack för att ni ville komma och göra Max dag så rolig!
 Temat var BILAR. Allt var i bilar... tårta, duk, tallrikar, servetter mm. Visst var tårtan fin :)

image105

       

     

image114

     


Förberedelse av kalas

Sitter ner vid datorn, Max har förhoppningsvis äntligen somnat. För om 1h kommer gästerna till Max kalas. Hmm, hur skulle det se ut om Max var nyvaken iklädd pyjamas när de kom, får nog väcka honom lite innan :)
Höll på igår kväll att plocka fram tallrikar och muggar allt i temat bilar.
Lägger upp bilder ikväll från kalaset och Max kompisar! Ses då! :)image102


Napptokiga Max

När Max föddes så ville vi verkligen att han skulle suga på napp, ett tag var vi lite oroliga för han tog tummen, men det hade vi inte behövt vara. Han ÄLSKAR alla sina nappar. Så här är en liten tilbaka blick på Max och hans nappar!

     

image96

       

Grattis Max 1år!

Först vill vi bara tacka alla som grattat Max på bloggen eller via telefon, det betyder mkt!
Så har dagen äntligen kommit, vår lilla älskling har fyllt 1år. Vi (Max och jag) gick upp 07.15 och åt frukost, o hade det mysigt i puffen. Som ni ser är Max lite seg :)

image84

När David kom hem så fick Max öppna alla paket. Han blev speciellt förtjust i ett tåg som låter. Han har krypit runt med tåget och tryckt på alla tågets knappar, i flera timmar. En lyckad present :)

     

image89

image90

Tack Gud för att vi fick vår Max, vår ögonsten! Max vi älskar dig så mkt och ser fram emot en massa mer år med hyss och bus!!! Kram Mamma och Pappa!

Ankorna vid svandammen

En sån fin dag idag, solen sken o det var faktiskt rätt varmt. Vi tog våra "torra" mackor och gick ner till svandammen där alla ankorna håller hus.
Ställde Max vid staketet, men när vi började mata kom det så många så han sträckte upp armarna och ville komma upp. :)
image79

              

Mysdag

Efter en lite mer "intensiv" helg så kände både Max och jag att idag så skulle vi bara vara hemma och mysa.
Så fort Max vaknade så pekade han på sin nya stereo, han ville ju så klart höra på barnsånger. Vi har sjungit (eller skrålat) till bäbä vita lamm och vyssan lull mest hela dagen.
Snart kommer pappa David hem, undrar om han blir förvånad när han hittar oss iförda pyjamas! ÄR DET MYSDAG SÅ ÄR DET!
image78

Tack Ullared!

Vår älskade Mia har vart på besök, alltid lika kul..
image76

David och jag fick för oss att vi skulle ta en heldag tillsammans, i ullared. Mina föräldrar och Lisa ställde gärna upp och var barnvakt till Max. Kl 05.30 var vi iväg. När Max vaknade tittade en glad Lisa in, och morgonen var igång!
Dagen blev väldigt lyckad, mkt shopping för vår del och Max har lekt med "is" hela dagen...
En gul pulka blev det (en hel del annat oxå ) som vi testade med lyckat resultat!!!
image77

Alice på besök!

Igår var Alice med mamma Christine på besök. Max tyckte att det var så roligt så han visste inte riktigt hur han skulle visa det. Först så försökte han flyga på Alice, sedan ville han gärna att hon skulle smaka på hans leksaker, hon kanske skulle kunna tycka om dem lika mkt som Max?
image72
                                        
Tack för en toppen dag!

Regnig dag

Idag har Max o jag mest lekt med klossar..dvs Max leker och jag ska helst sitta still och kolla på, inte läsa en tidning, inte ringa nån, bara titta..går jag iväg och ska fixa ngt kryper Max efter...på bilden nedan ser ni hur han krypit fram till mig, för jag tog fram kameran :)
image69
image70
Men vi trotsade även vädrets makter och åkte till Ikea...försökte få Max att smaka på korv, men det var inte lika poppis..
image71

Vi är tillbaka!

Nu är vi äntligen tillbaka! Mkt har hunnit hända, vi har flyttat, max har börjat borsta sina små tänder och vi har haft besök av min faster! Så här kommer lite bilder...
   

   

Så söt när han sover!
image68

RSS 2.0