överraskning till David

David fyller 25 år på onsdag, så jag gjorde en överraskning till honom. Boka bord och hotellrum, medans Mia var hemma med Max. Verkligen lyckat!!! Så härligt men också lite konstig känsla att sova själva första gången på ett år!
Tack Mia för hjälpen!

image174

 

Lunch med tjejerna

Anna, davids syster är på besök denna veckan. Så kul att ha nån mer här hemma på dagarna!! Och få en massa tid att prata, shoppa och mysa!

image172

     

Christine och Dèsirée kom förbi med deras små söta tjejer. De hade vart på sångstund och hade vägarna förbi. Vi åt lunch och lekte lite. Kul att träffa lite lekkamrater :) Alice råkade göra en liten olycka på kläderna så det är därför hon sitter i lite kläder :)

     

Max är så gullig, han leker tittut med oss. Tar handduken över ansiktet och skrattar (kan inte hålla sig) sedan så drar han bort den medans vi säger tittut! Så charmigt!!!
image171

långt till kort

Efter lite övervägande så bestämde vi oss för att raka av Max hår. Han ser så stor ut nu, vår lilla kille!

image162

image163

image164

Cykeltur...

Hurtiga som vi är (elle för att jag inte har körkort) så cyklade vi till en second hand butik. Väl inne, så röjer Max runt med en barnvagn han hittar i butiken, medans snälla Noah sitter på golvet och leker med nån leksak han hittat. Svettig och lite blöt från cykelturen försöker jag fynda ngt fint, medans jag passar Max som kommer lite nära köksavdelningen med vagnen :)
Max e så härlig! Han är alltid så glad, min lilla kille, du är för gooo!!! Men ibland kanske Noahs underbart lugna sätt skulle smitta av sig lite :)

Fikade på vägen hem på ett litet mysigt fik som hade jätte gott fika, Noah sitter med två kakor!
image159

image160

image161


Thaimat och latte

Höst förkylningen har slagit till hårt på oss tre. Därför har vi tyvärr inte bloggat på några dagar. Men jag har lite härliga bilder från i söndags då vi först åt lunch på en thai restaurang och sedan tog fikat hos Gabbe och Hanna. Max kompis Noah med mamma Anna-Karin och pappa Daniel var också med.

     

Här sitter killarna och bestämmer vad de ska beställa :)

image155

   

Lördag i Örebro

Eftersom vi tre fyller ganska tätt så blir det många kalas :) Lördagen firades i Örebro med släkten. Farmor o Farfar, faster Mirjam och Daniel, faster Anna och Jonathan, faster Solveig och Göran, Mormor och Morfar. Massa god mat och fina paket!!! Tack för en jätte mysig dag tillsammans!

     

image147

   

Familjedag

Först måste jag bara visa lite härliga morron bilder på Max, han e ju för söt! Kolla in frisyren :)

   

Lite andra familjebilder, på lilla familjen....

image140

image141

image142

Underbara höstdag!

Vilken underbar dag vi haft!!!! Först var vi på höstmarknad med Maria och hennes Noa. Sedan cyklade vi till djuren, Anna-Karin och lilla Noah, Max och jag. Så härligt att ta vara på de fina dagarna!

image131

   

image135

image136

I parken

Max o jag har hittat en gunghäst i vår park som är jätterolig att gunga på :)
(därav lite suddiga bilder)

image128

image129

image130

Sedan blev det lite kallt så då packa jag in Max i lite filtar...han älskar att sitta i vagnen med filt runt sig, så mysig!!!!

Max går

Max har tagit sina första steg!!! Ställde ner honom på marken och då gick han 4-5 steg. Både Max och jag tyckte det var så kul så vi ringde morfar direkt som blev överlycklig!! :)

image127

Idag har vi verkligen sysselsatt oss. Började med att luncha med Ida. Så mysigt, satt i 1,5 h och prata, Max satt och sög på min Louis Vuitton plånbok (!!) så han var nöjd.... :)
image123

Gick vidare till mormor som skulle jobba själv hela dagen, vi var ju så glada att Max kunde gå, så vi ville naturligtvis visa det :) Han tog lite steg till mormors glädje...
Efter det träffade vi Noah och Anna-Karin och gick en promenad till 4h-gården och hälsade på alla grisar och hästar...

   

26 snart 30

Ja då är man 26 år. Oj, hann inte förstå 25 och nu 26. Snart 30, känns väldigt vuxet att vara 30..men jag är ju gift, har barn och snart en villa så varför inte :)

image121image122

RSS 2.0