Flytt

Till alla tusentals, :-), trogna läsare vill vi bara meddela att pga av flytt så kommer vi inte att ha bredband på ca 1 månad. Dvs vi kommer inte att kunna blogga så lika troget som tidigare.

Hoppas ni har överseende med detta och inte glömmer oss.

Kram från fam Syrenquist


Kvällsdopp

Emy är i full gång att pyssla så då får jag rycka in som bloggförfattare. Jag är alltså David.

I denna värme behöver även Max svalka sig och vad passar bättre än att göra det i diskhon. Lagom stor för lille mannen. Kan man vara lyckligare?

image56

Anci och Göran kom förbi och hjälpte till att rensa lite kartonger som var deras. Jag hämtade ner dem från vinden och bakom en av lådorna så vare det ett utdött samhälle. Jag är glad att det var uttdött!

image57

Cafe Victoria

Davids stora intresse är att spela frisbee. Så idag är killarna iväg och spelar. Jag och Max insåg att det skulle bli lite långtråkigt hemma själva så vi ringer mormor och morfar, som föreslår att vi ska cykla till cafe Victoria. Så fort det är helg och David är borta så ringer vi dem, vi har ju väldigt mysigt ihop!
   

Vi satte Max på gräset, han rörde sig inte, utan satt bara förundrat och kände på denna matta vi satt honom på.
image54
image55

Utflykt till Sigtuna

 Vi ringde våra underbara vänner Lars och Pamela med barn och frågade om dem inte ville följa med till Sigtuna på en liten utflykt. Stan är så vacker på sommaren. Alla små butiker och fik. 
       

Här ser ni Lars, David och min guddotter Ida.
image45
image46
Pamela med Liam och jag med lilla Ida.

Det tog ett tag men till slut så hittade vi platsen där vi förlovade oss för tre år sen. Tack älskling för all den kärlek du ger mig ,  du gör mig så lycklig! Hade aldrig kunnat få en bättre man än dig!!! Jag älskar dig mer än nånsin!
image48

Med andra ord, en helt underbar dag!


Mini semester i Örebro

Efter att ha packat nästan allt (bara Max rum och halva köket kvar) så kände vi oss lite sugna på att göra ngt annat. För att hämta lite ny insperation.Så vi bestämde oss för att åka till Max farmor och farfar. Dem hade satt upp en gunga som Max testade, och gillade direkt. Mkt skratt blev det!!
image37

Vädret var kanon fint, vilket var kul för det har vi inte blivit bortskämda med denna sommar.
       

RSS 2.0